Neix el Club de la Feina de Begur, un nou servei municipal destinat a afavorir l’ocupació dels veïns i veïnes

12 nov 2020

Per a fer ús del servei les persones interessades cal que sol·licitin cita prèvia trucant al telèfon 972 624 520 o enviant un correu electrònic a l’adreça borsatreball@begur.cat.

El passat 4 de novembre l’Ajuntament, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica, va posar en marxa un nou servei municipal dirigit a tots els veïns i veïnes en recerca activa de feina: el Club de la Feina de Begur.

El Club de la Feina és un nou servei d’assessorament i orientació individualitzada, on les persones inscrites a la Borsa de Treball de l’Ajuntament de Begur que busquin feina o vulguin millorar-la, trobaran el suport tècnic i els recursos materials necessaris per tal d’encarar aquest procés i millorar les seves competències. Així, al Club de la Feina s’hi pot trobar:

. Atenció i assessorament individual

· Orientació vocacional

. Accés a la Borsa de Treball

. Intermediació laboral

· Avaluació del perfil professional

· Informació dels recursos per buscar feina

. Cursos professionals i píndoles formatives

L’objectiu del Club de la Feina és promoure la dinamització econòmica, oferir assessorament per l’ocupació, i afavorir la inserció laboral de persones aturades de llarga durada o bé de difícil incorporació al mercat laboral, oferint un seguiment individual amb tutories d’orientació i realitzant actuacions de recerca de feina de forma periòdica segons el pla de treball establert per a cada persona. Per tot plegat, a través d’aquest servei es busca obtenir una fotografia real dels perfils de demandants d’ocupació del municipi i dels perfils reals que busquen feina o bé volen canviar-la, i poder definir així les accions futures (tallers, formacions…) que permetin complementar els perfils actuals de la borsa de treball.

Eugeni Pibernat, regidor de Promoció Econòmica, posa en valor l’impuls d’aquesta iniciativa i assegura que “el Club de la Feina és un nou recurs que posem a disposició de la nostra població per a mitigar els efectes provocats per la pandèmia de la Covid-19”, i avança que “amb la posada en marxa d’aquest servei aconseguim oferir a totes les persones en recerca activa de feina un servei d’informació, assessorament i formació integral i adaptat a les seves necessitats, als perfils laborals que requereixen les empreses del territori, i a les noves realitats canviants del mercat laboral”.

Per a fer ús del Club de la Feina de Begur les persones interessades cal que sol·licitin cita prèvia trucant al telèfon 972 624 520 o enviant un correu electrònic a l’adreça borsatreball@begur.cat. El dia d’atenció a la Borsa de Treball Local és els dimecres, de 09 a 14 h.


Categories: Promocio Economica