No et perdis l’exposició del II Concurs de Fotografia del Club Nàutic Aiguablava!

04 mar 2020

La mostra, que enguany recull 20 fotografies de flora i fauna mediterrània, es pot visitar a les Escoles Velles de Begur del 4 al 28 de març.

Després que “Els jardins indians” donés el tret de sortida al cicle anual d’exposicions a les Escoles Velles, el Club Nàutic Aiguablava pren ara protagonisme al centre cultural per mostrar als veïns i veïnes les imatges del II Concurs de Fotografia.

El certamen, organitzat el passat mes d’agost amb la “flora i fauna” com a eix temàtic, va aplegar un total de 20 fotografies en modalitat de tècnica lliure i instantània. Josep Maria Palou va guanyar el primer premi del II Concurs de Fotografia del Club Nàutic Aiguablava amb una fotografia ampliada d’uns peixos sobre gel. El segon premi va ser per a Mercedes Domingo amb una fotografia d’una mantis religiosa. I el tercer premi per a Isabel Muiños amb una imatge d’un primer pla d’una gallina. El jurat del concurs va estar format per Marta Cervelló, Anna Casanovas, Ricard Carreras “Dito” i August Cervera.

L’Ajuntament felicita totes les persones participants per l’alt nivell mostrat en el concurs i per l’originalitat i el talent de totes les imatges. El consistori, a més, convida la ciutadania a participar en aquest i d’altres concursos que tenen com a objectiu potenciar el vessant artístic dels begurencs i begurenques. Per a més informació sobre la propera convocatòria d’aquest certamen, consulteu el portal www.clubnauticaiguablava.cat.

Fins a 18 mostres artístiques al llarg del 2020

Enguany l’Ajuntament de Begur ha programat a l’equipament un total de 18 projectes artístics des del mes de febrer fins al 18 de desembre, dirigits a tota la ciutadania. En aquest cas, la mostra del II Concurs de Fotografia del CN Aiguablava es pot visitar del 4 al 28 de març. Les diferents exposicions es poden visitar els dimecres (de 10 h a 12 h i de 15.30 h a 20 h) i de dijous a dissabte (de 15.30 h a 20 h). Els dies festius, en canvi, les Escoles Velles (c/ Bonaventura Carreras, 11) restaran tancades.

 


Categories: CulturaExposicions