Nou horari del CAP de Palafrugell, que dóna cobertura sanitària a Begur

08 mar 2019

El Centre d’Atenció Primària (CAP) de Palafrugell, que dóna cobertura al municipi de Begur, com els altres dos centres que formen part dels Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà (SSIBE), els de Torroella i la Bisbal d’Empordà, informen que partir de l’1 d’abril finalitzaran l’horari de visites i tràmits a les 20 hores, segons ha informat la pròpia entitat. D’altra banda, però, recorden que els tres centres continuaran oberts 24 hores els 365 dies de l’any només per a urgències.

Aquest canvi d’horari es fa d’acord amb la Instrucció 07/2018, del CatSalut, d’implantació de l’horari de finalització del funcionament dels CAP i dels serveis d’atenció a la salut sexual i reproductiva (ASSIR) a les 20 hores, atenent a criteris d’homogeneïtat d’horaris i d’ordenació de cartera de serveis a tot Catalunya i amb la finalitat de millorar l’equitat territorial. També es fa per millorar les condicions i la conciliació de la vida familiar i laboral, es recorda des de SSIBE.

Paral·lelament, es recorda que a la pàgina web de l’entitat es poden realitzar diferents tràmits i gestions de manera telemàtica. A l’apartat centres es pot consultar els nous horaris a partir del mes d’abril.Més informació:

Categories: AjuntamentSanitat