Nous avenços en el pla d’equipaments de la Font de Baix: ja s’han escollit les cinc empreses finalistes encarregades de redactar l’avantprojecte

19 feb 2021

Entre els nous equipaments municipals que s’habilitarien a la zona hi hauria un consultori mèdic local, una àrea d’atenció al públic de la Regidoria de Serveis Socials, les dependències de la Policia Local i de Protecció Civil, aparcament públic i espais públics exteriors.

El projecte del sector d’equipaments de la Font de Baix impulsat per l’Ajuntament de Begur -un dels plans més estratègics en matèria urbanística i de serveis de l’actual mandat- segueix avançant amb pas ferm i a bon ritme, i encara aquest primer trimestre de l’any una nova fase decisiva.

La Sala de Plens del consistori ha acollit aquest dijous 18 de febrer la segona reunió del jurat encarregat de seleccionar l’empresa que haurà de redactar els projectes bàsic i d’execució. En aquest sentit, s’han presentat un total de 21 propostes; i d’aquestes, el jurat n’ha seleccionat cinc finalistes que són les escollides per a presentar l’avantprojecte.

Prèviament, a finals del passat mes de setembre de 2020, el Ple de l’Ajuntament de Begur, reunit en sessió ordinària, va aprovar per unanimitat la incoació d’expedient per a la contractació de la redacció dels projectes bàsic i d’execució, i de la direcció facultativa. I anteriorment, durant el mes de maig de l’any passat, el consistori havia donat llum verda a l’aprovació inicial de la modificació puntual del POUM al sector d’equipaments de la Font de Baix.

En què consistirà el projecte?

El projecte bàsic i d’execució, amb un import previst de 313.285,48€, preveu l’habilitació a la zona de la Font de Baix dels següents equipaments:

. Consultori mèdic local

. Àrea d’atenció al públic de la Regidoria de Serveis Socials

. Dependències de la Policia Local (entre elles, el parc mòbil)

. Dipòsit municipal de vehicles

. Dependències de Protecció Civil (entre elles, el parc mòbil)

. Aparcament públic de rotació i per a residents al municipi

. Espais públics exteriors

 


Categories: ObresUrbanisme