Nova convocatòria de beques per a estudis superiors

02 set 2021

Les sol·licituds es poden presentar del 13 al 24 de setembre a l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Begur.

El Patronat de la Fundació Hospital Sant Carles de Begur convoca aquest 2021 una nova convocatòria de subvencions per a la realització d’estudis postobligatoris dirigides al col·lectiu de joves de Begur i Esclanyà.

Aquesta línia d’ajuts té com a objectiu facilitar a la gent jove del municipi i a les seves famílies l’accés a estudis superiors en un centre públic dependent del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya o universitat pública catalana (estudis universitaris de Grau i Cicles Formatius de Grau Superior) per al curs 2021-2022.

Les sol·licituds i la documentació necessària per optar a aquests ajuts es poden presentar del 13 al 24 de setembre a l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Begur, i les bases de la convocatòria i els requisits indispensables es poden consultar a través del següent enll.

La resolució de les beques i la publicació del llistat definitiu es farà el 7 d’octubre, i el termini i la justificació de les beques atorgades s’haurà de realitzar abans del dia 29 del mateix mes.


Categories: Serveis Socials