Nova edició de la revista d’informació municipal

02 feb 2023

Ja és al carrer el darrer número d’”Es Pedrís Llarg”, la revista d’informació municipal i cultura de Begur. Consulta’n ja la versió digital.

Ja està disponible el darrer número, el 147, de la revista d’informació municipal, que un cop més ofereix als veïns i veïnes una aproximació amena i completa als principals esdeveniments de Begur i Esclanyà i a les actuacions més destacades de l’Ajuntament dels darrers mesos.

Vols rebre Es Pedrís Llarg en format paper o en format digital?

L’Ajuntament de Begur impulsa una consulta popular per tal de conèixer com els veïns i veïnes del municipi -siguin o no residents a la vila- volen rebre els nous números de la revista d’informació municipal Es Pedrís Llarg que s’editin.

Per tot plegat, el consistori ha habilitat un formulari telemàtic que els veïns i veïnes poden respondre per tal d’escollir una de les dues opcions de distribució que es proposen:

. Rebre Es Pedrís Llarg en format digital, a través de correu electrònic.

. Rebre Es Pedrís Llarg en paper al domicili.

A més, totes aquelles persones que necessitin acompanyament a l’hora d’omplir el formulari poden adreçar-se presencialment a l’Oficina de Turisme en l’horari d’atenció al públic.


Categories: Comunicacio