Nova instal·lació d’elements lúdics a l’Arbreda i arranjament de la terrassa de la Guingueta

16 feb 2024

L’objectiu és dinamitzar un espai del municipi que s’ha convertit en un punt de trobada.

Recentment, s’ha substituït l’estructura de la zona de joc infantil de l’Arbreda per una de nova, més gran, amb més possibilitats i més innovadora. La nova estructura ocupa més espai, motiu pel qual s’han redistribuït els elements lúdics que ja hi havia. A més, fa unes setmanes es va instal·lar una escala feta amb travesses de fusta, que comunica el parc amb la zona d’aparcament.

D’aquesta manera, l’Ajuntament de Begur busca dinamitzar un espai que ha esdevingut un punt de trobada tant per als més petits i petites, com per als adults. La creació i el manteniment d’espais públics per gaudir en comunitat són indispensables per mantenir i afavorir tant la cohesió social com la generacional.

Durant les properes setmanes la Brigada Municipal durà a terme l’arranjament de la zona de terrassa de la Guingueta de l’Arbreda, on es farà una zona pavimentada integrada al parc, seguint la mateixa línia de colors i aspecte. L’objectiu és millorar les condicions del desplegament de les taules i cadires de la guingueta i reduir l’aixecament de pols i la generació del fang i reguerots produïts per l’aigua quan plou.


Categories: Serveis