Nova sessió de l’espai “Begur amb cor” a Ràdio Begur

13 mar 2023

Dimarts 14 de març, a les 12 h, Ràdio Begur emetrà el segon programa de l’espai “Begur amb cor”.

En aquesta sessió conversarem amb Jean Pierre Laurent, president de Renault España fins al 2012 i conferenciant. Amb ell parlarem de l’aplicació de la ciència del cor al món de l’empresa.

L’espai radiofònic “Begur amb cor” és una de les activitats incloses en el taller de respiració cardíaca adreçat a les persones majors de 60 anys; un projecte impulsat al municipi per l’Associació Uniting People amb el suport i col·laboració de l’Ajuntament de Begur.

Aquest programa s’emet mensualment a Ràdio Begur i hi participen diferents persones i professionals relacions amb l’àmbit de la respiració cardíaca.

Per què és important la respiració cardíaca?

Una bona salut respiratòria preveu tot tipus de malalties físiques i emocionals. Amb la respiració ens centrem, asserenem i millorem la nostra salut i el benestar. Proposem la pràctica de la respiració cardíaca per tal d’aconseguir la “Coherència Cardíaca”. Nombrosos treballs científics demostren canvis i millores molt significatives en la nostra salut i benestar – regularització de la pressió arterial, reducció de l’estrès, millora de la claredat mental, equilibri de les emocions,… Descobreix els beneficis de la respiració cardíaca!


Categories: Serveis Socials