Obert el període de comunicacions de crema en terrenys forestals

04 oct 2019

Tots els veïns i veïnes que tinguin previst fer foc per cremar restes de jardí o focs d’esbarjo durant el període comprès entre el 16 d’octubre de 2019 i el 14 de març de 2020, ho hauran de comunicar prèviament a l’Ajuntament de Begur. 

L’Ajuntament de Begur informa els veïns i veïnes que, a partir del dimecres 16 d’octubre, ja es podran començar a sol·licitar al consistori les autoritzacions de crema per a fer foc en els terrenys forestals de Catalunya definits a l’article 2 de la Llei 6/1988, de 30 de març, forestal de Catalunya, i a la franja de 500 metres que els envolta.

Quin procediment cal seguir?

Totes les persones que vulguin realitzar cremes de restes de jardí o focs d’esbarjo entre el 16 d’octubre de 2019 i el 14 de març de 2020 no serà necessari que disposin d’una autorització administrativa per a poder dur a terme l’activitat; però sí que és imprescindible que comuniquin prèviament a l’Ajuntament la seva voluntat.

Per a dur a terme aquest tràmit, el consistori habilita dues vies:

. Presencialment a l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament, en horari de dilluns a divendres, de 09 h a 14 h.

. Telemàticament, enviant un correu electrònic a l’adreça mediambient@begur.cat indicant el nom i cognoms, DNI, adreça, localització de la crema i telèfon de contacte.

Per a més informació podeu consultar el web específic de la Generalitat de Catalunya.


Categories: Medi Ambient