Oberta la preinscripció i matrícula pel curs 2020-2021 a la llar d’infants

13 mai 2020

La primera infància és una etapa molt important pel desenvolupament de les persones i em plau comunicar-vos que Begur disposa d’un servei de llar d’infants gestionat directament per l’Ajuntament amb un equip competent que ofereix al vostre fill/a la seguretat i l’atenció necessàries en un ambient familiar.

Per planificar adequadament el curs 2020-21, cal tenir una previsió de les places escolars ocupades. És per això que demanem que totes les famílies que vulgueu dur el vostre fill/a a la llar d’infants el proper curs (ja sigui el mes de setembre o a mitjan curs) dugueu a terme el procés de preinscripció i matrícula: primer cal realitzar la preinscripció (la sol·licitud de la plaça) i, posteriorment, la matricula (la seva reserva).

En la situació anormal que vivim a causa de la pandèmia del COVID-19, és preferible dur a terme aquest procés de forma telemàtica.  Per aquest motiu, us demanem que ens feu arribar els formularis omplerts i la documentació necessària al correu electrònic de la llar d’infants (sesfalugues@begur.cat) posant a l’assumpte “Sol·licitud de preinscripció + nom del vostre fill/a”.

Ara bé, si alguna família no pogués fer-ho de forma telemàtica, es pot fer al registre d’entrada  de l’Ajuntament portant en paper la documentació necessària i els formularis omplerts (de dilluns a divendres, de 9h a 14 h).

Més informació en aquest enllaç: Llar d’infants Ses Falugues