Obre el període de comunicacions de crema en terrenys forestals

06 oct 2021

Tots els veïns i veïnes que tinguin previst fer foc per cremar restes de jardí o focs d’esbarjo durant el període comprès entre el 16 d’octubre de 2021 i el 14 de març de 2022, ho hauran de comunicar prèviament a l’Ajuntament de Begur.

L’Ajuntament de Begur -a través de la Regidoria de Medi Ambient- informa els veïns i veïnes que a partir del dissabte 16 d’octubre ja es podran començar a formalitzar al consistori les comunicacions de crema.

Qui ha de sol·licitar la comunicació de crema?

Les persones que tinguin previst fer foc en els terrenys forestals de Catalunya definits a l’article 2 de la Llei 6/1988, de 30 de març, forestal de Catalunya, i a la franja de 500 metres que els envolta.

Quin cost té?

El tràmit administratiu no té cap cost per als veïns i veïnes.

On haig de presentar l’autorització?

Aquest tràmit es pot fer presencialment a l’Àrea de Medi Ambient (Espai Mas d’en Pinc / Passeig Carmen Amaya, 12) en horari de 09 a 13 h, o bé per correu electrònic a mediambient@begur.cat indicant les dades següents:

. Nom i cognoms de la persona que sol·licita la crema.

. Adreça habitual.

. DNI.

. Telèfon mòbil.

. Adreça del lloc on es realitzarà la crema.

Quan puc presentar la ‘Comunicació de Crema’?

A partir del 16 d’octubre de 2021. L’autorització es pot fer per tota la temporada (fins al 14 de març de 2022). Per a més informació podeu trucar a l’Àrea de Medi Ambient (872 214 977).


Categories: Medi Ambient