Obren les inscripcions per a la 12a Marxa Popular Puja i Baixa Begur 2023

05 mai 2023

La cita tindrà lloc el 25 de juny i les inscripcions ja es poden fer telemàticament de forma anticipada en aquest enllaç. El dia abans, el 24 de juny, també se celebrarà una nova edició de la Mini Puja i Baixa i les inscripcions es poden formalitzar aquí.

Aquest 2023 torna la tradicional Marxa Puja i Baixa impulsada pel Club Excursionista Els Perduts de Begur; una de les cites lúdiques i esportives de referència al municipi.

Enguany, la dotzena edició d’aquesta marxa popular se celebrarà novament durant els mesos d’estiu. Ho farà el 25 de juny i les inscripcions ja es poden formalitzar des de l’1 de maig i fins el dia abans de la marxa (o fins a exhaurir les places disponibles), per via telemàtica en aquest enllaç, a través del web www.perdutsbegur.cat o al perfil de Facebook de l’entitat. Les inscripcions tenen un preu de 10€ i una part de la recaptació es destinarà a la Fundació Josep Carreras per a la leucèmia.

L’organització ha previst un recorregut nou i exigent d’uns 14 quilòmetres que pretén acostar a tota la gent de Begur i dels pobles del voltant els paisatges begurencs, camins de ronda, GR-92 i senders locals, contemplant magnífiques vistes i gaudint de l’entorn més proper. El circuit es podrà fer caminant o corrent, sol o en família, i és apte per a totes les edats. A més, l’organització habilitarà tres avituallaments durant el recorregut i oferirà un esmorzar i obsequi a l’arribada a Begur.

Enguany, a més, el Club Excursionista Els Perduts de Begur fa una aposta per a potenciar el vessant sostenible de la prova i ha introduït diferents canvis; entre ells, l’eliminació de gots i ampolles individuals de plàstic, l’ús de cintes biodegradables pel marcatge, l’adquisició de samarretes ecològiques… per tal de reduir al màxim el possible impacte al medi ambient.

Nova edició de la Mini Puja i Baixa

Un dia abans, el dissabte 24 de juny, s’organitzaran la segona edició de la Mini Puja i Baixa amb diferents curses per a infants de 0 a 12 anys pels carrers més cèntrics del poble.

Les inscripcions tenen un preu de 3€ i es poden fer per via telemàtica en aquest enllaç, a través del web www.perdutsbegur.cat o al perfil de Facebook de l’entitat

Un cap de setmana ple d’activitats

El cap de setmana del 24 i 25 de juny, a més, també s’organitzaran diferents activitats lúdiques i esportives per a commemorar la 12a edició de la Marxa Puja i Baixa. Entre les propostes hi haurà spinning, gimcanes, caminades, música i molt més.

Per a més informació podeu consultar el web www.perdutsbegur.cat o els perfils de Facebook, Twitter i Instagram del Club Excursionista Els Perduts de Begur.


Categories: Esports