Obren les inscripcions per a la Marnaton eDreams 2021!

01 mai 2021

Begur obrirà el pròxim 6 de juny el calendari de proves de l’edició d’enguany i les inscripcions ja es poden formalitzar per via telemàtica a través del següent enllaç.

La Copa Marnaton eDreams, un dels circuits de natació en aigües obertes de referència arreu del país, compleix aquest 2021 la seva desena edició i ho fa amb Begur com a una de les seves cinc proves i com a punt de partida de la competició.

I és que el nostre municipi acollirà el 6 de juny la primera prova de la Marnaton eDreams 2021. Posteriorment, seguiran Sant Feliu de Guíxols (26 de juny), Cadaqués (18 de setembre), Formentera (16 d’octubre) i Barcelona (30 d’octubre).

En el cas de Begur, que repeteix una edició més com a seu d’aquesta competició, els participants gaudiran d’una travessia de gran bellesa en un entorn natural definit pels penya-segats i les cales d’aigua cristal·lina propis del municipi i de la Costa Brava. I enguany els nedadors podran escollir entre un total de quatre modalitats:

. Distància de 7 quilòmetres.

. Distància de 3 quilòmetres.

. Distància d’1,5 quilòmetres.

. Kids (nedadors entre 5 i 13 anys).

Per a participar de la X Copa Marnaton eDreams 2021 cal formalitzar la inscripció a través del següent enllaç; on també podreu consultar tota la informació sobre les diferents modalitats i proves.

 


Categories: Esports