Oferta pública d’habitatge: la Fundació Hospital Sant Carles treu a licitació dos pisos de lloguer i una casa a renda reduïda

19 ago 2021

Les persones interessades poden presentar les seves sol·licituds al Registre d’Entrada de l’Ajuntament del 19 d’agost al 10 de setembre.

La Fundació Hospital Sant Carles de Begur posa a disposició de les persones interessades dos pisos de lloguer i una casa a renda reduïda. Els immobles que formen part d’aquesta oferta pública de lloguer estan situats en els següents emplaçaments:

. Carrer Boadella, 3: 31 m2, màxim dues persones.

. Carrer Boadella, 3: 54 m2, màxim quatre persones.

. Carrer Dalmai Bernat, 12: 114,30 m2, màxim sis persones.

Les persones interessades poden presentar les seves sol.licituds al Registre d’Entrada de l’Ajuntament de Begur del 19 d’agost al 10 de setembre. Posteriorment, el Patronat de la Fundació Sant Carles un cop acabada la presentació de la documentació farà públiques les adjudicacions corresponents. En aquest sentit, s’haurà de fer una sol·licitud individual per cada habitatge, que dependrà de les necessitats dels sol·licitants.

Tota la informació sobre la convocatòria, la documentació necessària a presentar, els requisits i el barem de puntuació es poden consultar en aquest enllaç.


Categories: Serveis Socials