“Operació aigua neta” amb l’Associació de Veïns i Amics de Sa Riera

28 jul 2023

Dilluns 31 de juliol l’entitat organitzarà una neteja del fons marí per a totes les edats.

L’Ajuntament de Begur, a través de l’Àrea de Medi Ambient, dona suport i col·labora amb les diferents accions que al llarg de l’any el teixit associatiu impulsa per a preservar l’entorn natural únic i privilegiat del nostre municipi.

Unes iniciatives que són essencials per a sensibilitzar a la població i a les administracions sobre la importància de mantenir, tenir cura i respectar la natura i tots els seus elements.

En aquesta línia, l’Associació de Veïns i Amics de Sa Riera -amb la col·laboració de Sa Barraca– organitza aquest estiu l’activitat “Operació aigua neta”. Es tracta d’una proposta aquàtica, oberta a tots els veïns i veïnes i adreçada a tots els públics, que consistirà en la neteja del fons marí tot fent esnorquel o submarinisme.

La proposta tindrà lloc el pròxim dilluns 31 de juliol i hi poden participar tant infants (modalitat d’esnorquel) com joves i adults (modalitat de submarinisme. En aquest cas, caldrà disposar del títol Open Water). Per a prendre-hi part cal inscriure’s prèviament abans del 30 de juliol en aquest enllaç.

Durant tota l’activitat hi haurà personal del Club Nàutic, de Sa Barraca, Creu Roja i de l’Associació de Veïns de Sa Riera, vigilant per la seguretat de tothom. Al final de la trobada tots els participants rebran un diploma; i les persones que hagin recol·lectat més brossa, un premi.

Per a més informació podeu trucar als telèfons 628 79 13 28 (Centre Sa Barraca) o 607 99 37 89 (Associació de Veïns i Amics de Sa Riera).

 


Categories: Medi Ambient