Palafrugell serà subseu en la pròxima edició del Festival Internacional de Cinema de Begur Costa Brava

12 oct 2020

L’esdeveniment amplia la seva oferta incorporant un nou espai, fent palesa la seva intenció de créixer i oferir cinema internacional arreu de la comarca i de la Costa Brava.

L’Hotel Far de Sant Sebastià va ser escenari dijous 8 d’octubre de la presentació de Palafrugell com a subseu del Festival Internacional de Cinema de Begur Costa Brava 2021. A partir de la pròxima edició, la vila palafrugellenca s’incorporarà com a espai del certamen. A l’acte, hi van intervenir Maite Selva, alcaldessa de Begur, Josep Piferrer, alcalde de Palafrugell, Clara Dato, directora del Festival, i Manfred Rintelen, president de l’Associació d’Amics i Veïns del Far de Sant Sebastià.

L’acte va ser una declaració d’intencions del festival, que no només va fer palesa la seva consolidació després de sis edicions, sinó que va mostrar que el certamen encara el futur amb una projecció àmplia i ambiciosa, tot apostant per la seva expansió. Com explica l’alcaldessa de Begur, Maite Selva: “El Festival Internacional de Cinema vol arribar arreu de la Costa Brava, fet que representa un gran goig i un gran honor per al municipi i l’Ajuntament, que hi hem apostat des d’un bon principi”. L’alcaldessa va posar en valor la feina conjunta que l’Ajuntament de Begur i l’organització estan duent a terme per promocionar el territori local i comarcal arran del Festival.

Clara Dato, directora creativa del projecte, va manifestar la seva: “Felicitat en veure que la cultura i el cinema que oferim arriba arreu de la Costa Brava”. Per la seva banda, l’alcalde de Palafrugell, Josep Piferrer, va destacar durant la presentació que: “És un honor presentar Palafrugell com a subseu del Festival en un lloc tan emblemàtic com és el Far de Sant Sebastià”. Piferrer va apuntar que: “Qui visita el Baix Empordà ho fa sense límits, i hem de treballar d’aquesta manera, perquè així sigui. Només em resta felicitar i aplaudir l’organització i l’Ajuntament de Begur. La vostra feina és digna de lloança i és un plaer formar part del projecte”.

La jornada va comptar també amb una presentació i un breu resum dels curtmetratges que es van projectar durant el vespre i, finalment, amb un aperitiu de germanor entre el públic assistent i els representants institucionals.