Participa dels horts comunitaris d’Es Sot!

08 set 2021

Les persones interessades en disposar d’una parcel·la poden trucar al telèfon 872 214 977 o enviar un correu electrònic a l’adreça pap@begur.cat.

L’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Begur informa que totes aquelles famílies i persones que vulguin formar part d’un projecte comunitari al municipi i aprendre sobre agricultura ecològica, ja poden participar en els horts comunitaris d’Es Sot.

Per a poder optar a la gestió d’una parcel·la cal complir els següents requisits:

. Estar empadronat/da a Begur.

. No disposar de cap altre hort en propietat a la comarca del Baix Empordà.

Per a més informació poder trucar a l’Àrea de Medi Ambient (872 214 977) o escriure un correu electrònic a l’adreça pap@begur.cat.

Els horts comunitaris d’Es Sot

El projecte d’horts comunitaris d’Es Sot impulsat per l’Ajuntament de Begur segueix creixent des que es va posar en marxa l’estiu del 2019, i actualment es manté obert el període per a presentar sol·licituds per a les noves parcel·les disponibles.

Les parcel·les permeten conrear hortalisses, verdures i flors, sempre que no estiguin prohibides i sota els criteris de l’agricultura ecològica. En aquest sentit, està totalment prohibit fer ús de productes fitosanitaris i adobs químics. Així mateix, no es pot conrear el mateix producte en més d’un 50% de la superfície de la parcel·la, realitzar cap classe d’obra, aportar materials que alterin l’estètica de l’espai o la tinença o cria d’animals i bestiar. Al recinte, es disposa d’una zona on guardar els estris i les eines necessàries.

Tota la informació sobre aquest projecte es pot consultar en aquest enllaç.


Categories: Medi Ambient