Participa en l’enquesta sobre els fons Next Generation, necessitem la vostra col·laboració!

19 mai 2023

El qüestionari es pot respondre telemàticament en aquest enllaç, és obert a tota la població i es pot respondre fàcilment en no més de cinc minuts.

L’Ajuntament de Begur demana la col·laboració de tots els veïns i veïnes per a respondre al llarg d’aquesta setmana una enquesta telemàtica sobre els fons Next Generation.

Es tracta d’un pas previ que ha de dur a terme el consistori per a poder optar a ser beneficiari d’una línia de subvenció europea per a l’execució d’un projecte de mobilitat sostenible al municipi. En concret, es tracta de la peatonalització de dues vies per tal de disminuir les emissions de CO2: la via que connecta el Pou d’en Canyol amb Esclanyà (d’uns 2,5 km, aproximadament), per tal d’unir els nuclis de Begur i Esclanyà a través d’una via verda, peatonal i adaptada al trànsit de vehicles de dues rodes no contaminants; i el tram que uneix el Pou d’en Canyol i el Mas Rostei (d’uns 400 metres, aproximadament), garantint així la circulació segura de tots els estudiants i famílies que es dirigeixen a la parada d’autobús i també dels residents de la urbanització Residencial Begur que vulguin anar fins al nucli de Begur o d’Esclanyà a través de la via verda ja existent.

L’enquesta és oberta a tota la població i es pot respondre telemàticament en aquest enllaç. El qüestionari es pot respondre fàcilment i de forma ràpida i pràctica en no més de cinc minuts i inclou diferents preguntes relacionades amb la tipologia de vehicle que s’utilitza i amb l’ús particular que se’n fa. Així, les dades recopilades permetran nodrir el projecte amb les aportacions veïnals.


Categories: Noves Tecnologies