Patrícia Plaja, premi Blanquerna Millor Comunicadora 2017

24 feb 2018

La begurenca Patrícia Plaja, cap de Comunicació dels Mossos d’Esquadra, juntament amb el cap de Comunicació de la Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat, Marc Homedes, són els guanyadors del premi Blanquerna al Millor Comunicador del 2017. Blanquerna-Universitat Ramon Llull ha donat el premi als dos periodistes per la gestió que van fer després dels atemptats de Barcelona i Cambrils del 17 d’agost passat.

El lliurament del Premi és farà el proper 6 de març, a les 18,30 hores, a l’Auditori de Blanquerna. L’entrega els hi farà el propi degà de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals, Josep Maria Carbonell. Abans, a les 15 hores i a l’aula 201, els dos premiats participaran en l’acte “La comunicació d’un atemptat”, moderat per la professora Susana Pérez-Soler. Plaja ha estat alumna de l’11ª promoció d’aquesta facultat.

L’acte forma part de les XXIV Jornades de Comunicació Blanquerna, que aplega xerrades, taules rodones i debats entre els dies 5 i 7 de març. Les jornades d’enguany tracten sobre la postveritat.


Categories: AjuntamentSocietat