Paul Cunniffe renova com a coordinador de futbol 7 i futbol femení de la FEB

27 mai 2024

Paul Cunniffe

Cunnife treballa amb una metodologia orientada a l’educació i formació tècnica i evolutiva dels joves begurencs i begurenques. 

Paul Cunniffe serà una temporada més el coordinador de futbol 7 i futbol femení de la Fundació Esportiva Begur. Amb una llarga experiència en les etapes de formació del futbol, en Paul ha destacat no només pel seu coneixement tècnic, sinó també per la seva dedicació a la preparació física. Ha treballat en aquest àmbit amb el primer equip del CF Begur i amb el juvenil de la FE Begur durant les darreres temporades.

La metodologia de treball den Paul Cunniffe està orientada a leducació i formació tècnica i evolutiva dels jugadors i jugadores. Sota el seu guiatge, han crescut moltes generacions de begurencs i begurenques en matèria esportiva, però també personal.

En aquesta nova etapa, en Paul treballarà conjuntament amb Miki Sanjuan, el coordinador de futbol 11. Junts, tenen l’objectiu de crear una estructura sòlida per seguir fomentant el creixement del futbol al municipi.


Categories: Esports