Petit Festival de Begur 2020

23 jul 2020

El 43è Festival de Música de Begur es posposa a l’estiu del 2021 a causa de la crisi de la Covid-19. En substitució, se celebrarà el Petit Festival de Música amb Alba Carmona, Miquel Abras, Glaucs i David Mauricio. L’esdeveniment seguirà tots els protocols establerts per lluitar contra la pandèmia.

Enguany no es celebrarà el 43è Festival de Música de Begur, un dels festivals més antics de la Costa Brava, a causa de la crisi de la Covid-19. Per substituir-lo i completar l’oferta cultural del municipi l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Begur impulsa el Petit Festival de Música 2020 amb l’actuació de quatre artistes: Alba Carmona, Miquel Abras, Glaucs i David Mauricio.

Aquesta serà una programació variada pensada per a tots els públics i amb reducció d’aforament. El grup begurenc Glaucs portarà la seva gira de celebració dels 25 anys en un concert molt especial, a casa seva; Alba Carmona mantindrà viva la tradicional relació del municipi amb el gènere del flamenc; Miquel Abras actuarà en format íntim amb el seu nou espectacle; i David Mauricio presentarà el seu disc de debut.

Aquest cicle de concerts tindrà lloc els dies 4 i 21 d’agost al Pati de les Escoles Velles i el dia 12 a l’Església d’Esclanyà. Tot el públic assistent tindrà assignat un seient que es podrà escollir en el moment de fer la compra en els concerts del Pati de les Escoles.

L’esdeveniment se celebrarà seguint tots els protocols per la lluita contra la pandèmia requerides en la fase en què ens trobem en el moment de la realització.

Calendari 

. Alba CarmonaDimarts 4 d’agost (22 h) al Pati de les Escoles Velles. Preu entrada 15 –18€. Cadires numerades.

. Miquel Abras. Dimecres 12 d’agost (19.30 h) al nucli antic d’Esclanyà. Cadires sense numerar. Preu entrada 10-12€. Cadires numerades.

. Glaucs 25 anys + David Mauricio. Divendres 21 d’agost (22 h) al Pati de les Escoles Velles. Preu entrada 15 –18€. Cadires numerades.

Tota la informació sobre el Petit Festival de Begur es pot consultar a través del següent enllaç.


Categories: ConcertsCultura