Poda de l’arbrat públic al municipi

17 nov 2023

Poda 2023

La iniciativa, coordinada per les regidories d’Obres i Serveis i Medi Ambient, s’ha dut a terme per reduir les molèsties que causen les fulles dels arbres caducifolis. 

Durant les dues últimes setmanes, l’Ajuntament de Begur ha dut a terme una campanya de poda de l’arbrat del municipi. Aquesta iniciativa ha estat coordinada per les regidories d’Obres i Serveis i Medi Ambient, amb l’objectiu de millorar l’estat de la vegetació urbana i mantenir un entorn més net i cuidat. Aquests treballs es realitzen durant el període d’aturada vegetativa dels arbres, com és la tardor, i, en aquest cas, busquen reduir les molèsties que causen les fulles dels arbres caducifolis, com els embussaments.

Les tasques de poda han estat efectuades per l’empresa adjudicatària del contracte de manteniment de l’arbrat públic. Els criteris de manteniment de l’arbrat que s’apliquen asseguren el benestar dels arbres alhora que es vetlla per les condicions de l’entorn, eliminant les branques que podrien representar un perill per a la seguretat dels vianants o dels vehicles. Pel que fa a les restes de poda, s’han transportat a la planta de compostatge per al seu reciclatge.


Categories: Medi AmbientObres