Presenten demà les IV Jornades Gastronòmiques d’Indians de Begur
23 ago 2018
Les Jornades Gastronòmiques d’Indians de Begur, que es faran del 8 al 23 de setembre, es presenten demà divendres, a les 19,30 hores, a la plaça de Lluís Esteve i Cruañas. Durant la presentació, alguns dels onze restaurants participants oferiran una degustació dels plats de la campanya culinària, com també del cava de les jornades, l’Americano de Mont-Ferrant. La presentació comptarà amb la presència de l’alcalde, Joan Loureiro, el regidor de Turisme i Promoció Econòmica, Eugeni Pibernat, el responsable de Caves Mont-Ferrant, Serafí Martínez, i de quatre cuiners dels establiments participants en aquesta edició. Durant l’acte, a més, es presentarà el cartell d’aquesta edició.
Les Jornades, que arriben a la quarta edició, comptaran amb la participació de Cal Bandarra, Can Climent Platillos, Casa Juanita, Diferent, Hotel Aigua Blava, Hotel Aiguaclara, La Cuina…, Rostei, Sa Rascassa, Simpson de l’Hotel Mas Ses Vinyes i Taverna Son Molas. La campanya gastronòmica està organitzada pels mateixos establiments amb la col·laboració de caves Mont-Ferrant de Blanes amb el seu cava especial l’Americano, que s’elabora amb sucre de canya. També compte amb la implicació de l’Ajuntament de Begur i Vins i licors Jordi Grau. Durant les Jornades es podran degustar menús i tapes amb productes indians que han elaborat especialment per a l’ocasió els diferents establiments.