Prop d’una quarantena d’infants gaudeixen del Nadal Esportiu i Lúdic

11 gen 2023

L’Ajuntament felicita a la Fundació Esportiva Begur i a l’Esplai Autèntic per l’èxit de l’esdeveniment i agraeix a les famílies la seva confiança en el projecte.

El passat 4 de gener va finalitzar la setzena edició del Nadal Esportiu i Lúdic, una iniciativa impulsada per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament, la Fundació Esportiva Begur i l’Esplai Autèntic amb l’objectiu d’oferir als infants del municipi que cursen entre P3 i sisè de primària una alternativa lúdica, esportiva i formativa durant les festes nadalenques.

Enguany, el Nadal Esportiu i Lúdic es va dur a terme els dies 22, 23, 27, 28, 29 i 30 de desembre i 2, 3 i 4 de gener; i els nens i nenes que hi van prendre part van poder gaudir d’activitats, jocs, excursions, futbol, tallers, bicicleta, voleibol, manualitats, gimcanes, bàsquet… de la mà dels monitors de l’Esplai Autèntic de Begur i de la Fundació Esportiva Begur.

En aquest sentit, en aquesta setzena edició hi van participar un total de 34 infants, en el que ha estat tot un èxit organitzatiu i de convocatòria.


Categories: Esports