Protecció Civil de Begur incorpora un nou vehicle al seu parc mòbil

03 abr 2019

L’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Begur va estrenar ahir un nou vehicle, de tipus furgó. Amb el nou vehicle, l’Associació podrà incrementar la capacitat de transport de voluntaris en el transcurs dels serveis que duen a terme al municipi, al mateix temps que contribuir a l’evacuació de persones que es trobin en risc en situacions d’emergència i el transport de personal d’intervenció si fos necessari.

El vehicle compta, a més, amb material de suport a emergències tal com elements de senyalització, extintor i material sanitari, així com un desfibril·lador per atendre una aturada cardiorespiratòria, si es dóna el cas. Actualment, Protecció Civil de Begur ja comptava amb un turisme i una moto.

L’Associació, que depèn de l’Ajuntament de Begur, es va crear l’any 2016 i està formada actualment per 19 voluntaris que duen a terme serveis preventius, dispositius de prevenció en cas de situació meteorològica de risc i suport a emergències a petició del CECAT o Policia Local de Begur.


Categories: AjuntamentSocietat