Queda inaugurat el nou Pump Track de Begur!

31 oct 2022

L’equipament es va estrenar oficialment el diumenge 30 d’octubre acollint la segona prova de la Lliga Catalana de Pump Track.

Prop d’una cinquantena d’esportistes de diferents edats vinguts d’arreu del territori català van participar aquest diumenge 30 d’octubre a Begur en la segona prova de la Lliga Catalana de Pump Track 2022. La prova -impulsada per l’Ajuntament de Begur, l’Associació Esportiva “A Tot i Amb Tot” (ATIAT) i la Federació Catalana de Ciclisme- va resultar tot un èxit organitzatiu i de convocatòria en una jornada molt especial per al nostre municipi.

I és que la competició ha suposat la inauguració oficial del nou Pump Track de Begur, el nou equipament esportiu de primer nivell impulsat per l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament a l’espai Mas d’en Pinc.

Manel Vallès, regidor de Joventut, agraeix a tots els esportistes la seva participació en aquesta cita, felicita a l’ATIAT i a la Federació Catalana de Ciclisme per l’excel·lent desenvolupament de la prova i destaca que “malgrat que el Pump Track ja està en ple funcionament des de fa uns mesos, hem pensat que no hi havia millor forma possible de fer-ne una inauguració oficial que acollint una competició esportiva de nivell com aquesta. Ha estat tot un èxit! És una plataforma excel·lent per a donar a conèixer aquest equipament arreu de Catalunya, que és únic pel seu entorn natural privilegiat i que ens ajudarà a nodrir l’oferta lúdica, esportiva, turística i juvenil del nostre poble”.

En la segona prova de la Lliga Catalana de Pump Track 2022 hi van prendre part una cinquantena d’esportistes masculins i femenins de diferents categories: prebenjamí, benjamí, principiant, aleví, infantil, cadet, júnior, sub-23, elit S23, màster 30, màster 40, màster 50i màster 60. La cita va començar amb els entrenaments lliure de les diferents categories i, a continuació, ja va ser el torn per a la primera màniga d’entrenaments oficials i per a les mànigues oficials. I la competició va finalitzar amb l’entrega de premis als guanyadors de les diferents categories, que es poden consultar en aquest enllaç.

Durant la cita, a més, els assistents també van poder gaudir de diferents activitats i d’una sessió de discjòquei. Ara, la pròxima prova tindrà lloc el 20 de novembre a Castellolí.


Categories: Joventut