Queden anul·lades les activitats litúrgiques de Setmana Santa

03 abr 2020

Davant la situació excepcional d’estat d’alarma provocada pel coronavirus, l’Ajuntament de Begur informa que els actes previstos d’aquests dies queden suspesos.

L’Ajuntament de Begur, seguint les directius i recomanacions fixades pels governs català i espanyol i amb l’objectiu d’evitar la propagació i el contagi del coronavirus durant aquest període de confinament, informa que els següents actes litúrgics de Setmana Santa s’han anul·lat:

. Diumenge 5, a les 11 h a l’Església de Sant Pere, benedicció i missa de Rams.

. Dimecres 8, a les 18 h a l’Església de Sant Pere, celebració comunitària del Perdó.

. Dijous 9, a les 19.30 h a l’Església de Sant Pere, La Cena del Senyor.

. Divendres 10, a les 11 h a l’ Església de Sant Pere, Via Crucis de Divendres Sant.

. Divendres 10, a les 17 h a l’Església de Sant Pere, celebració de la Mort del Senyor.

. Diumenge 12, a les 11 h a l’Església de Sant Pere, Missa de Pasqua amb acompanyament de la Coral de Begur.

En aquest sentit, i amb l’objectiu de poder mantenir viva la litúrgia pròpia de Setmana Santa, el consistori trasllada als veïns i veïnes un llistat amb diferents propostes familiars i domèstiques elaborades pel mateix mossèn de Begur, Josep Taberner.

Altres afectacions pel coronavirus

Amb aquesta celebració anul·lada, l’Ajuntament continua desplegant mesures preventives per la crisi sanitària provocada per la Covid-19. En aquest sentit, el consistori recorda que va decidir ajornar l’activitat cultural i de Sant Jordi. D’altra banda, la suspensió de la XXII campanya del Peix de Roca es va decidir en coordinació amb els establiments participants, mentre que també es va cancel·lar el programa d’activitats del Dia Mundial de la Terra.

L’Ajuntament, seguint totes les recomanacions per garantir la contenció de la pandèmia, va decidir adoptar des del passat 13 de març i fins a nou avís diferents mesures preventives arreu del municipi que tenen com a objectiu reduir el moviment de persones, limitar els contactes físics i prevenir el risc de contagi. Per a més informació, podeu consultar aquest comunicat.


Categories: Festes