Ràdio Begur estrena nou web i un nou servei de podcast

02 feb 2022

A través d’aquest nou espai els oients podran recuperar programes especials i els plens municipals.

L’Ajuntament de Begur manté la seva aposta decidida per professionalitzar i fer arribar l’emissora municipal, Ràdio Begur, a tots els veïns i veïnes. En aquesta línia, recentment -a través de l’empresa Enacast- s’han dut a terme noves millores en el web de Ràdio Begur (www.radiobegur.cat) que permetran a tots els oients accedir de forma més senzilla i ordenada a tots els continguts en directe i històrics de l’emissora.

Eugeni Pibernat, regidor de Comunicació, explica que amb aquest nou web “potenciarem la tasca i la funció d’informació i proximitat essencial i de primer nivell que es duu a terme a través de la nostra emissora municipal i de tots els seus treballadors i col·laboradors”.

El nou web de Ràdio Begur compta amb una estètica totalment renovada, neta, clara i entenedora; i amb un disseny centrat en l’oient. Té un disseny responsiu i autoeditable i és plenament adaptativa a tot tipus de dispositius mòbils. A més, integra les diferents xarxes socials i continguts de l’emissora.

Així, tothom qui accedeixi al web www.radiobegur.cat pot escoltar l’emissora en directe, consultar les notícies d’actualitat del municipi, visualitzar la graella diària i setmanal de programes, omplir un formulari de contacte per a dirigir-se de forma directa i senzilla a l’equip de Ràdio Begur, cercar informació sobre els diferents espais radiofònics, accedir a un nou servei de ràdio a la carta, i seguir en directe o recuperar els plens municipals.


Categories: Comunicacio