Ramon Adell és el ponent dels XII Debats d’Economia a Begur

29 nov 2017 -h

Ramon Adell, catedràtic d’Economia de l’Empresa de la Universitat de Barcelona i vicepresident de Foment del Treball, és el ponent que participa demà dijous en la dotzena edició dels Debats d’Economia a Begur, que tindrà lloc a l’hotel Aiguaclara del municipi. El tema d’aquesta edició dels debats, on sempre es centren en analitzar aspectes de la situació econòmica actual, és Reflexions econòmiques més enllà del soroll del dia a dia. Les trobades empresarials estan organitzades per la Cambra de Comerç de Palamós i l’Ajuntament de Begur.

Debats d’Economia, amb un format de dinar de treball, tenen com a objectiu analitzar i intercanviar impressions sobre la situació actual i, sobretot, valorar quina és la millor manera de preparar les empreses per fer front al futur. L’arribada dels ponents i participants serà a partir de les 13,30h a l’hotel Aiguaclara, al centre de Begur. Seguidament es donarà la benvinguda i s’iniciarà el dinar. Acabat l’àpat, tindran lloc la ponència d’Adell, acabant en un debat amb els assistents.

Fins ara han participat com a ponents en els Debats d’Economia, que van començar a fer-se l’any 2009, Martí Saballs, Manel Serra, Jaume Puig, Jordi Goula, Miquel Roca Junyent, Gonzalo Bernardos, José María Gay de Liébana, Andreu Mas-Colell, Germà Bel, Guillem López Casasnovas, Oriol Amat i Josep Maria Ureta.


Categories: Esdeveniments