Recomanacions i normativa per a les revetlles de Sant Joan i Sant Pere d’aquest 2022

23 jun 2022

L’Ajuntament apel·la a la col·laboració dels veïns i veïnes per a garantir unes revetlles segures.

Atesa la proximitat de les revetlles de Sant Joan i de Sant Pere i amb la finalitat de mantenir l’ordre, evitar actes susceptibles de causar danys a les persones o a les coses dins de la població i prevenir incendis forestals -de fàcil producció ateses les característiques forestals del municipi- l’Ajuntament de Begur fa saber que s’han de complir les següents prevencions:

. Es prohibeix fer explotar tota classe de productes pirotècnics al mig de la via pública impedint la normal circulació de vehicles i vianants, així com en els llocs propers a papereres, fanals, contenidors, testos, etc.

. Es prohibeix a les urbanitzacions i a totes les zones situades a menys de 500 metres del bosc disparar coets voladors, globus, focs d’artifici o altres artefactes que continguin foc.

. Dins el terme municipal es prohibeix encendre fogueres.

. A partir de la una de la matinada, queda prohibit explotar tota classe de coets o de productes pirotècnics.

. Es recomana la màxima cura en la manipulació dels productes pirotècnics per tal d’evitar danys personals. Recordeu els ferits greus que es produeixen cada any i per això demanem la màxima responsabilitat als pares i tutors.

. La Policia Local serà l’encarregada de mantenir l’ordre i vetllarà pel compliment d’aquesta normativa

Finalment, des de l’Ajuntament de Begur s’informa que aquesta temporada la falta de pluges i les altes temperatures que s’estan assolint fan recomanable, més que mai, extremar les mesures de seguretat i la prudència. Així, és recomanable tenir molta cura a l’hora d’encendre barbacoes i recordar que a Begur ja hem patit algun episodi de foc al bosc i aquest any el risc d’incendis és molt elevat.


Categories: Policia Local