Recupereu les entrevistes als candidats i candidates a l’alcaldia de Begur

19 mai 2023

Al web www.radiobegur.cat ja es pot recuperar el programa especial “El sentit del vot”; mentre que al web www.tvcostabrava.com hi ha publicat el debat electoral celebrat el 15 de maig.

Ràdio Begur ha entrevistat aquesta setmana als diferents candidats i candidates a l’alcaldia de Begur que concorreran a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig.

Ho ha fet en el programa especial “El sentit del vot”, un espai radiofònic que té com a objectiu informar els ciutadans sobre les propostes dels candidats i candidates a les eleccions municipals. Les entrevistes estan moderades per David Galceran i s’han dut a terme a Edi López, de PSC-CP; Jordi Carreras, de +BE-C; Maite Selva, de SxBE-JUNTS-CM; Eugeni Pibernat, de TxBE-TE; i Joan Lourerio, de JxBE-ERC-AM. Aquestes entrevistes ja poden recuperar al web www.radiobegur.cat.

Mentrestant, també es pot recuperar via streaming en aquest enllaç el debat electoral que TV Costa Brava va emetre el passat 15 de maig amb la intervenció dels candidats i candidates a l’alcaldia de Begur que concorreran a les eleccions municipals del 28 de maig.


Categories: Ajuntament