Repartiment dels lots de Nadal a Begur i Esclanyà 2022

06 des 2022

Com cada any l’Ajuntament obsequiarà amb un lot de productes nadalencs a les persones jubilades i pensionistes empadronades al municipi.

L’Ajuntament informa que durant aquest mes de desembre totes les persones jubilades o pensionistes empadronades a Begur i Esclanyà podran passar a buscar, gratuïtament, els seus lots de Nadal.

En el cas dels veïns i veïnes de Begur la recollida es durà a terme els dies 14, 15 i 16 de desembre, de 09 a 14 h, al Casal de la Gent Gran. Mentrestant, en el cas dels veïns i veïnes d’Esclanyà, els lots es podran recollir el 17 de desembre, de 10 a 13 h, al Local Polivalent d’Esclanyà.

Les persones a qui els hi correspongui el lot, però tinguin dificultats per recollir-lo presencialment, poden comunicar-ho donant el nom i cognoms i telèfon de contacte a l’Àrea d’Alcaldia (972 624 020 o alcaldia@begur.cat) -en el cas d’Esclanyà, a més, també es pot comunicar a la responsable del Local Polivalent, Mari Martin, al 680 115 274- abans del 16 de desembre. En aquest sentit, no es podran donar els lots de Nadal fora d’aquestes dates a no ser que es comuniqui prèviament a l’Àrea d’Alcaldia.


Categories: Gent Gran