Repeteixen aquest diumenge la IX marxa popular Puja i Baixa de Begur

20 set 2018

El Club Excursionista Els Perduts de Begur ha decidit repetir aquest proper diumenge, 23 de setembre, la marxa popular Puja i Baixa, que es va fer el passat 1 de juliol, dins dels actes de la festa major de Sant Pere del municipi, i que va aplegar més de 1500 persones d’edats molt diverses. La marxa popular, que arribava enguany a la novena edició, començarà a les 8 del matí des de l’aparcament de la Font de Baix i es preveu que acabi 5 hores més tard. Els organitzadors han decidit tornar-la a fer “per a qui no va tenir l’oportunitat de fer-La o qui la vulgui repetir”.

La marxa, com cada any, canvia el seu recorregut. En aquesta edició, la ruta, com al juliol, passa pel Camí de l’Aigua, Catalonia (Sa Riera), Platja del Racó, Illa Roja, Sa Riera, Port d’es Pi, Ses Negres, Aiguafreda, Sa Tuna, Puig d’en Bona, La Borna, Rec de Sa Tuna, Camí del Semàfor, Mirador de Sa Guarda, Mirador de Son Rich i Son Moles, Carrer Campo i Begur. La finalitat de la marxa no és altre que poder gaudir i descobrir paratges de Begur. “Recorregut de gran bellesa per les nostres cales i meravelloses vistes panoràmiques de la nostra costa”, recorda l’entitat excursionista.

Per a la sortida, els organitzadors, a part de demanar als participants que vagin ben calçats i guarnits, també portin esmorzar i aigua. La ruta, amb un desnivell de 670 metres de pujada i baixada, està qualificada de dificultat mitjana, de 3 sobre 5.