Reunió de l’Associació de Polígons d’Activitat Econòmica de Palafrugell i la Riera d’Esclanyà de Begur

15 abr 2024

Es van tractar diferents qüestions clau pel teixit empresarial com la renovació de la junta de l’entitat i el pla d’accions a realitzar aquest 2024.

El 10 d’abril del 2024, va tenir lloc una reunió de l’Associació de Polígons d’Activitat Econòmica de Palafrugell i la Riera d’Esclanyà. Amb una participació de 22 empreses dels polígons implicats, la trobada va permetre posar en comú diversos temes rellevants per al desenvolupament econòmic de la zona. També va comptar amb els regidors i tècniques dels ajuntaments implicats, Begur i Palafrugell: Andreu Peñalver, Laura Vaqué, Marc Piferrer i Sònia Planas. 

El principal punt de l’Assemblea, va ser la renovació de la Junta de l’Associació, que es va mantenir amb les mateixes persones i càrrecs. No obstant això, es va obrir la possibilitat perquè els empresaris i empresàries interessats n’entrin a formar part.  Es van comentar les accions que es portaran a terme al llarg de l’any com senyalització vertical i horitzontal, la continuïtat del projecte d’eficiència energètica, que continua sent una prioritat la proposta de la creació d’una comunitat empresarial. Tot i que ja es va avançar en aquest àmbit l’any anterior, s’està a l’espera dels pressupostos de la Diputació de Girona per seguir endavant.

També es va comentar el pla de comunicació, finançat per les línies de Plans d’Actuació de la Diputació de Girona, amb l’objectiu de consolidar els polígons com a punts d’atracció i millorar el seu posicionament. Així mateix, es van recollir propostes de millora per als ajuntaments de Begur i Palafrugell, que ambdós consistoris van recollir.

La reunió, que va tenir lloc al Restaurant EsSecret del polígon de Palafrugell, va concloure amb un temps de cafè i esmorzar-networking. Les empreses que encara no formen part de l’Associació poden contactar amb l’àrea de Promoció Econòmica per adherir-s’hi.


Categories: Promocio Economica