Rues, animació i festa per Carnaval!

05 feb 2024

Els dies 9, 10 i 11 de febrer, Begur viurà aquesta festa amb propostes per totes les edats. El 17 de febrer serà el torn d’Esclanyà, amb una trobada al Local Polivalent d’Esclanyà.

El color i la diversió ompliran els carrers de Begur aquest cap de setmana amb l’esperat Carnaval. Amb una sèrie d’actes que prometen entreteniment per a totes les edats, els begurencs i begurenques, així com les persones visitants, estan convidats a unir-se a la celebració i gaudir d’una festa plena d’alegria i creativitat.

Les propostes comencen el divendres, 9 de febrer, a les 10 del matí amb la Rua de Carnestoltes de la Llar d’Infants Ses Falugues, que recorrerà el centre del poble. Els més petits seran els protagonistes d’aquesta desfilada, seguida per l’espectacle d’animació Rikus a la Plaça Esteva i Cruañas, a les 11 h. El dissabte, 10 de febrer, serà el torn del Vermut Musical del DJ Marc Dunjo, de la mà de l’associació jove Barrakudes, i del Carnaval Infantil al Casal de la Gent Gran, amb activitats com pintacares i animació proporcionades per l’AFA Escola Dr. Arruga. Els nens i les seves famílies podran gaudir d’una tarda plena de diversió i jocs a partir de les 17 h.

Gran Rua Carnavalera

El plat fort del Carnaval de Begur arribarà el diumenge 11 de febrer amb la Gran Rua Carnavalera. La concentració començarà a les 10:30 i a les 11 es farà la presentació de les comparses, donant inici a la rua amb l’acompanyament de la Xaranga Dammer. El recorregut passarà per diversos punts del centre de la vila, com la plaça Forgas, els carrers de la Creu i Concepció Pi i Tató, la plaça de la Vila, el carrer Sant Pere, la plaça Pella i Forgas, el carrer Forgas i Elias, la plaça de l’Església i la plaça Esteva i Cruañas. Després de la rua, cada comparsa farà una actuació individual, per mostrar el seu talent i creativitat.

La jornada continuarà amb el Vermut Musical de Carnaval a la plaça Esteva i Cruañas a les 12 del migdia, amenitzat pel Dj Voodoo Diggers. A les 13:30, tothom està convidat a participar en la fideuà popular. Els tiquets pel dinar poden comprar-se a l’Oficina de Turisme de Begur fins al 7 de febrer, amb un preu de 5 euros; és gratuït per als integrants de la rua. A més, l’AFA Escola Dr. Arruga s’encarregarà del servei de bar durant la jornada.

17 de febrer: el torn d’Esclanyà

El Carnaval de Begur no només omplirà de color els carrers de Begur, sinó que també s’estendrà fins a Esclanyà, oferint una doble celebració que promet entreteniment per a tothom. Els esdeveniments a Esclanyà tindran lloc el 17 de febrer a les 17 hores al Local Polivalent d’Esclanyà, amb la participació destacada de Jordi Tonietti.


Categories: Festes