Sa Tuna celebra la seva Festa Major

04 ago 2023

De l’11 al 13 d’agost l’Associació de Veïns de Sa Tuna organitzarà diferents propostes lúdiques i culturals per a totes les edats.

El nucli mariner de Sa Tuna celebrarà de l’11 al 13 d’agost la seva Festa Major. Ho farà de la mà de l’Associació de Veïns de Sa Tuna -amb el suport i la col·laboració de l’Ajuntament de Begur- amb diferents propostes lúdiques i culturals per a totes les edats.

L’activitat començarà l’11 d’agost amb el sopar de Festa Major i ballaruca amb Voodoo Diggers, a partir de les 21.30 h al pati Capella. El menú inclou musclos, fideuà, postres, pa, aigua i vi; i els tiquets es poden adquirir abans del 10 d’agost a La Botigueta (20€ pels socis i 25€ pels no socis).

Ja l’endemà, dissabte 12 d’agost, de 09 a 10 h es farà una petita excursió amb paddle surf i una classe de supioga. Les reserves s’han de fer la web www.supyoga.cat i l’activitat té un preu de 25€. Dissabte els veïns i veïnes també podran prendre part d’un mercat de Festa Major, d’11 a 23 h al pati Capella; d’una festa de disfresses, a les 21.30 h; i un concert amb Beto Tejada a les 22.30 a la plaça.

I la Festa Major de Sa Tuna clourà el diumenge 13 d’agost amb una tarda familiar amb Marcel Gros, batucada, gegants, cap-grossos i xocolatada; a partir de les 17 h a la plaça.

Per a més informació podeu consultar el web www.satuna.cat.


Categories: Festes