S’amplia la mobilitat i els horaris de bars i restaurants

08 feb 2021

El Procicat estableix a partir del 8 de febrer el confinament comarcal, la reobertura dels gimnasos i l’ampliació en dues hores de l’obertura dels establiments de restauració.

La Generalitat, a través del Procicat, ha anunciat noves mesures que entraran en vigor dilluns 8 de febrer, i tindran una vigència de dues setmanes. Impliquen un petit relaxament de les restriccions, que tot seguit us resumim:

. El confinament passarà de ser municipal a comarcal.

. Bars i restaurants podran obrir de 7.30 a 10.30 h al matí i de 13.30 a 16.30 h per la tarda. La resta del dia podran continuar oferint àpats per emportar o a domicili.

. Els gimnasos i instal·lacions esportives cobertes reobren l’interior amb un aforament limitat al 30% i grups de màxim 6 persones. Les piscines ja podien obrir amb control d’accés.

. Les llibreries s’incorporen al llistat d’equipaments culturals i, per tant, podran obrir amb normalitat.

. Les extraescolars continuen suspeses, a excepció de les activitats en l’entorn escolar dins del grup bombolla. Ara, s’afegeixen les activitats semipresencials a les escoles de dansa i música autoritzades per Educació, que permeten l’accés a l’àmbit reglat.

Trobareu més informació aquí.


Categories: Sanitat