Santiago Niño-Becerra explicarà a Begur com afrontar els reptes de l’economia global a casa nostra

17 feb 2023

El prestigiós economista serà el ponent dijous 23 de febrer d’un debat de macroeconomia adreçat a PIMES, autònoms, emprenedors i tècnics de Promoció Econòmica de la comarca.

L’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà -amb el suport i la col·laboració de l’Ajuntament de Begur- organitzarà aquest mes de febrer a Begur un debat de macroeconomia adreçat a PIMES, autònoms, emprenedors i tècnics de Promoció Econòmica del territori.

La sessió tindrà lloc el dijous 23 de febrer, de 19 a 21 h, al Cinema Casino Espai Cultural de Begur i tindrà com a ponent el prestigiós i mediàtic economista català Santiago Niño-Becerra; que impartirà a tots els assistents una conferència sobre com afrontar els reptes de l’economia global a casa nostra.

Eugeni Pibernat, regidor de Promoció Econòmica, fa una crida a la participació i posa en valor que “aquest mes de febrer acollirem a Begur dos grans esdeveniments econòmics a càrrec de professionals plenament contrastats. Primer, el Debat d’Economia; i segon, aquest debat macroeconòmic. Un fet que demostra l’enorme potencial que té Begur i les seves empreses i la posició privilegiada que ens hem guanyat a pes i amb esforç convertint-nos en un dels actors econòmics més importants i dinàmics de tota la comarca”.

Per a poder participar en el debat de macroeconomia amb Santiago Niño-Becerra cal inscriure’s prèviament en aquest enllaç. Per a més informació podeu enviar un correu electrònic a l’adreça poligons@baixemporda.cat.


Categories: Promocio Economica