Se suspèn la SwimRun Costa Brava by Head que tenia el Castell de Begur com a punt de sortida

18 set 2020

Swimrun costa brava

Aquesta cancel·lació se suma a les anul·lacions d’altres cites esportives com la Marnaton, l’Oncotrail i l’Stage Run.

La celebració de la SwimRun Costa Brava by Head, programada per al 26 de setembre, haurà d’esperar ja que, després que l’entitat organitzadora hagi analitzat i estudiat en profunditat l’actual situació provocada per la pandèmia de la Covid-19, ha decidit ajornar-la per motius de seguretat.

Tot i que l’Ajuntament i Besttrail han treballat conjuntament i han sumat esforços per fer realitat l’edició 2020, “la seguretat és un dels pilars indiscutibles des de la primera edició”, segons ha expressat l’organització en un comunicat. Ara, els organitzadors ja pensen en l’edició 2021 d’aquesta cursa marítima, que es preveu per a l’abril de l’any que ve. Besttrail ja ha informat als participants que tots els dorsals inscrits es guardaran per a la propera edició.

Aquesta suspensió se suma a la d’altres esdeveniments esportius que s’havien de dur a terme en dates pròximes i que Begur acollia o hi donava suport logístic. Aquestes proves són la Marnaton (31 d’octubre), l’Oncotrail (3 i 4 d’octubre) i l’Stage Run (4 d’octubre).

L’Ajuntament espera que durant els propers mesos el context de la pandèmia millori i es pugui celebrar la Marxa Puja i Baixa aplaçada per al 20 de desembre.


Categories: Esports