S’engega a nivell comarcal el projecte dels Grups Multifamiliars

11 oct 2022

Es tracta d’un projecte adreçat a famílies que han viscut o estan vivint una crisi personal, una situació de malestar i/o preocupació.

L’Ajuntament de Begur informa que l’Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal del Baix Empordà, i sota el paraigua del programa Benestar i Comunitat de Dipsalut, el 14 d’octubre s’engega el projecte dels Grups Multifamiliars. Es tracta d’un espai per a les famílies i per a membres de diferents franges d’edat, característiques socioculturals i professionals.

El grup multifamiliar és un espai grupal on s’hi treballen els vincles. Les famílies poden compartir-hi les diferents situacions de la vida (vivències, preocupacions, dubtes i inquietuds…) i compartir l’espai amb diferents professionals amb l’objectiu de crear un intercanvi comunicacional i de reflexió.

Hi pot participar tota aquella persona derivada per algun professional de la xarxa de serveis socials, educativa o de salut i es realitzaran sessions el segon i quart dijous de cada mes a la tarda a la Sala d’actes de l’Ajuntament de Platja d’Aro.


Categories: Serveis Socials