Ses Majestats els Reis Mags d’Orient arriben a Begur i a Esclanyà

03 gen 2020

L’Ajuntament convida tots els infants i famílies a rebre a Melcior, Gaspar i Baltasar amb el tradicional fanalet.

Diumenge 5 de gener Melcior, Gaspar i Baltasar tornaran a visitar un any més Begur i Esclanyà per a portar a totes les llars del municipi la il·lusió i la màgia tan pròpies de l’època nadalenca i els regals que tots els veïns i veïnes han demanat als Reis Mags d’Orient al llarg dels darrers dies.

Cavalcada de Reis a Begur

En el cas de Begur, la Cavalcada de Reis començarà a les 18 h. El punt de sortida serà l’aparcament de la Vinya; i a partir d’aquí la comitiva reial recorrerà l’avinguda Onze de Setembre i el carrer Ventura Sabater fins a arribar a la plaça de l’Església, on l’alcaldessa Maite Selva donarà la benvinguda als Reis Mags i on Melcior, Gaspar i Baltasar adreçaran unes paraules a tots els assistents. I posteriorment, a la plaça Esteva i Cruañas s’hi instal·larà el campament reial.

Finalment, la jornada festiva de diumenge clourà a les 23 h al Casal de la Gent Gran amb la celebració del tradicional Ball de Fanalet.

Cavalcada de Reis a Esclanyà

Mentrestant, a Esclanyà la Cavalcada de Reis arrencarà a les 19.15 h des del Local Polivalent.

Ses Majestats reben totes les cartes dels veïns i veïnes

Divendres 3 de gener el Carter Reial serà al pati de la Biblioteca, de les 18 h a les 20 h, perquè tots els infants puguin entregar les cartes que aniran destinades a Melcior, Gaspar i Baltasar. Aquell mateix dia, a més, l’Ajuntament i la Xurreria Duran organitzaran una xocolatada popular a les 18 h a la plaça de la Vila.

No oblidis portar el teu fanalet

L’Ajuntament de Begur convida tots els infants i famílies a rebre a Melcior, Gaspar i Baltasar amb el tradicional fanalet. En aquest sentit, els dies previs a la celebració de la Cavalcada de Reis se celebraran tant a Begur com a Esclanyà els tallers infantils “Fem el fanalet”.

A Begur la proposta tindrà lloc el divendres 3 de gener, de 17 h a 19 h, a la sala d’exposicions municipal Escoles Velles de la mà de XIKS; i a Esclanyà el taller es farà l’endemà, dissabte 4 de gener, de 16 h a 18 h al Local Polivalent.


Categories: EsdevenimentsFestes