Ses Majestats porten il·lusió i regals en una Nit de Reis especial i diferent

05 gen 2021

L’Ajuntament agraeix als veïns i veïnes la seva col·laboració per a garantir una visita de Melcior, Gaspar i Baltasar plenament segura i adaptada a les mesures de seguretat i restriccions vigents. 

Els veïns i veïnes de Begur i Esclanyà se’n van anar a dormir el 5 de gener amb un somriure d’orella a orella després de gaudir d’una Nit de Reis especial i diferent al municipi a causa de la pandèmia de la Covid-19.

I és que per a garantir la salut i el benestar de tota la població i de la comitiva reial i complir amb les mesures i restriccions de seguretat vigents, la tradicional cavalcada de Reis va quedar substituïda enguany per un una visita de Melcior, Gaspar i Baltasar als domicilis de Begur que s’havien inscrit prèviament a la iniciativa i per un recorregut dels Reis Mags pels barris i carrers d’Esclanyà.

 

Ses Majestats, en la que va ser la gran sorpresa de la jornada, van arribar a Begur i Esclanyà a mitja tarda en helicòpter! Durant una hora van sobrevolar tot el municipi i els infants i famílies els van poder saludar des de casa posant la vista al cel i alçant la mà. Un cop aterrats, Melcior, Gaspar i Baltasar es van adreçar al consistori on van ser rebuts per l’alcaldessa Maite Selva, que com ja és tradició els va entregar la Clau del Poble.

 

A continuació, els tres Reis Mags i la batlle begurenca van adreçar unes paraules a tots els veïns i veïnes. I finalment, un cop van abandonar l’Ajuntament, els Reis d’Orient van començar el seu recorregut per Begur i Esclanyà complint amb totes les mesures de seguretat i restriccions establertes.

Des del consistori s’agraeix a Melcior, Gaspar i Baltasar la seva visita a la vila en un context tan complicat i es posa en valor la col·laboració de tota la població per a fer possible l’èxit d’una Nit de Reis que de ben segur perdurarà en el record de tots i totes.