Sessió de treball sobre la gestió de l’aigua per a empreses turístiques a Girona

01 mar 2024

Contador d'aigua al 0

Tindrà lloc el dijous vinent, 7 de març, al Girona Hub.

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona i el Clúster de lAigua de Catalunya (Catalan Water Partnership) han organitzat una sessió de treball que serà d’interès per a les empreses turístiques begurenques. L’objectiu principal d’aquesta sessió és posar en contacte empreses del sector de laigua amb empreses turístiques, amb lobjectiu de facilitar el coneixement de solucions concretes orientades a lestalvi, la gestió eficient i la reutilització de laigua en el sector turístic.

Les empreses participants tindran l’oportunitat de conèixer l’oferta de diversos proveïdors especialitzats en àrees clau com la reutilització daigua, solucions digitals, jardineria, banys, bugaderia, i aprofitament daigua de fonts alternatives. A més, es brindarà una breu presentació per part del Catalan Water Partnership, i s’oferirà informació detallada sobre les ajudes de la Generalitat per implementar mesures destalvi i reutilització daigua a les empreses turístiques.

La sessió tindrà lloc el dijous, 7 de març, al Girona Hub (carrer de Santa Eugènia, 42, Girona) de 10:00 a 13:00 h. Les places per a aquesta jornada són limitades i s’atorgaran per ordre dinscripció. Les empreses interessades poden inscriure’s a través d’aquest enllaç abans del dimarts, 5 de març.


Categories: Turisme