Si necessites ajuda, l’àrea de Serveis Socials està al teu costat

23 oct 2020

Les persones que ho necessitin poden demanar cita prèvia amb l’auxiliar administrativa de Serveis Socials trucant al telèfon 639 028 243.

L’Ajuntament de Begur, a través de l’àrea de Serveis Socials, treballa diàriament des de l’inici de la pandèmia de la Covid-19 per atendre les necessitats dels veïns i veïnes del municipi. En aquesta línia, l’àrea de Serveis Socials està a la disposició de qui ho sol·liciti a través del telèfon 639 028 243.

Maite Selva, alcaldessa de Begur, avança que “hem dotat l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de més recursos econòmics i de més personal per a garantir que cap persona que ho necessiti quedi desatesa”, i assegura que “el nostre objectiu és oferir a la població els recursos i eines necessaris per a combatre aquesta crisi que estem vivint”.

L’àrea de Serveis Socials, al costat de les persones més necessitades

Des de l’inici de la pandèmia l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament ha fet un seguiment continuat per via telefònica per tal de detectar les necessitats específiques de les persones grans o d’altres col·lectius de risc i activar els recursos que procedeixin.

A més, s’ha realitzat la compra de productes bàsics i essencials que posteriorment s’han lliurat als domicilis de les persones en situació de risc i vulnerabilitat; es manté plenament operatiu el servei d’atenció domiciliària; i s’ofereix suport psicològic a totes les persones que ho requereixin a través de l’àrea d’Atenció a les Famílies. Igualment, també s’ha dut a terme l’entrega de productes de Càrites i de les targetes moneder a les famílies beneficiàries.


Categories: Serveis Socials