Sigues el protagonista del cartell de la Fira d’Indians 2023, que enguany tindrà com a temàtica les “famílies indianes”

14 feb 2023

Fins al 3 d’abril ja es poden presentar a l’Oficina de Turisme de Begur les obres per al XIII Concurs de Cartells de la Fira d’Indians de Begur 2023. Enguany l’esdeveniment tindrà lloc de l’1 al 3 de setembre. Consulta les bases del certamen.

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Begur ha convocat una nova edició, la tretzena, del Concurs de Cartells de la Fira d’Indians, amb l’objectiu d’escollir a través d’un certamen obert a tota la població el disseny que encapçalarà l’esdeveniment d’aquest any 2023, que tindrà lloc els dies 1, 2 i 3 de setembre.

L’obertura d’aquesta nova convocatòria del concurs arriba tot just uns dies després de l’elecció de la que serà la nova temàtica per a la XVIII Fira d’Indians: les famílies indianes. En aquest sentit, és important destacar que els indians, quan tornaven havent fet fortuna, donaven molta importància a la família. Els casaments, les herències i la relació entre membres d’una mateixa família eren alguns dels punts que tenien ben presents per preservar el patrimoni i les fortunes, i evitar que passessin a altres persones. Això, deixa veure sovint arbres genealògics ben curiosos del passat indià.

Així, la voluntat de recuperar, dignificar i donar a conèixer aquest llegat familiar totes les obres que es presentin al XIII Concurs de Cartells de la Fira d’Indians de Begur 2023 hauran d’estar inspirades en aquesta temàtica.

Presenta ja el teu disseny!

Totes les persones interessades en participar del certamen cal que presentin les seves obres de forma presencial a l’Oficina de Turisme de Begur (avinguda Onze de Setembre, 5. Telèfon: 972 62 45 20) en horari de 10 h a 14 h, de dilluns a dissabte. El termini de presentació d’obres finalitzarà el dia 3 d’abril a les 14 h.

Totes les bases i requisits del certamen es poden consultar a través del següent enllaç.

El cartell guanyador rebrà un premi de 500€

El 15 d’abril s’anunciarà el veredicte del jurat durant el transcurs de l’acte de lliurament dels premis literaris de Sant Jordi, que tindrà lloc al Casino Cultural a les 12 h. Enguany el jurat estarà format pels membres integrants de l’equip indià de la Fira; i en la valoració es tindran en compte els criteris següents: la creativitat de la proposta, la seva capacitat comunicativa, l’adequació a la temàtica festiva, i la versatilitat per adaptar-se a diferents formats. El cartell guanyador rebrà un premi de 500 euros.

 


Categories: Promocio Economica