S’inaugura l’exposició de la 36a edició del Concurs d’Arts Plàstiques de Begur

14 set 2021

La mostra comptarà amb un total de 27 obres que es podran gaudir des del 15 de setembre fins al 23 d’octubre al Centre Cultural Escoles Velles

La 36a edició del Concurs d’Arts Plàstiques de Begur enceta la segona fase del certamen. Un cop finalitzat el termini de presentació de les propostes, la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament ha organitzat la tradicional exposició. A partir de demà, dimecres 15 de setembre, els veïns i les veïnes podran apropar-se a la Sala d’Exposicions del Centre Cultural Escoles Velles i deixar-se enlluernar per les 27 obres, quadres i escultures, d’artistes d’arreu de Catalunya presentades al concurs.

L’exposició s’allargarà fins al pròxim dissabte 23 d’octubre, a les 19 hores, quan es farà el lliurament de premis i s’anunciaran els noms de les persones guanyadores. Prèviament, el jurat tècnic i artístic, format per Martina Van Noort (artista) i Candice Sipkes Francotte (gerent de la galeria Son Molas), ha escollit les cinc obres finalistes que se sotmetran a la votació popular. L’obra amb més vots serà la guanyadora del primer premi del certamen valorat en 1.500 euros. Paral·lelament, el jurat tècnic i artístic escollirà l’obra guanyadora del premi al millor artista local, que rebrà un trofeu honorífic i tindrà la possibilitat d’exposar la seva obra al municipi.

Pel que fa a la votació popular, les persones interessades a participar-hi hauran d’agafar una butlleta amb les fotografies de les cinc obres finalistes i atorgar una puntuació a cadascuna de les obres, sent cinc punts la millor puntuació i un punt la pitjor puntuació. Per tal que la butlleta sigui considerada vàlida, totes les fotografies hauran de tenir punts. Aquesta edició, els veïns i les veïnes podran escollir la seva obra guanyadora fins al pròxim dissabte 16 d’octubre.


Categories: Cultura