S’obre el període de votació per a escollir l’obra guanyadora del 35è Concurs d’Arts Plàstiques de Begur

16 set 2020

Les votacions es poden formalitzar fins al 30 de setembre, i les obres concursants i finalistes ja es poden visitar fins al 3 d’octubre a la Sala d’Exposicions Municipal del Centre Cultural Escoles Velles.

La 35a edició del tradicional Concurs d’Arts Plàstiques de Begur encara aquestes setmanes la seva fase decisiva. Des d’aquest dimecres 16 de setembre i fins al pròxim 3 d’octubre tots els veïns i veïnes i visitants que ho desitgin ja poden gaudir a la Sala d’Exposicions Municipal del Centre Cultural Escoles Velles de la mostra que ha organitzat la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament amb les 23 obres que s’han presentat al certamen d’enguany; entre elles, les cinc obres finalistes.

Els treballs finalistes han estat seleccionats, prèviament, per un jurat tècnic/artístic -format per Lina Gil, directora de l’Aula d’Art de Begur; i Ferran Plaja, guanyador del concurs en l’edició de l’any passat- entre totes les creacions que s’han presentat al concurs; i serà d’entre aquestes cinc obres finalistes d’on en sortirà el treball guanyador. En aquest sentit, per primera vegada seran els veïns i veïnes els encarregats de decidir el vencedor del concurs a través de la votació popular que ja es troba activa fins al pròxim 30 de setembre.

Els visitants de la mostra poden puntuar de manera individual cadascun dels cinc treballs finalistes per definir l’obra guanyadora, que obtindrà un premi de 1.500€. Mentrestant, el jurat tècnic/artístic escollirà directament el premi al millor artista de Begur, que obtindrà un trofeu honorífic; i el mateix jurat també tindrà la potestat de resoldre empats o qualsevol imprevist.