S’obren les inscripcions per la Bacanard Trail

29 des 2023

Bacanard Trail 2024

Aquesta cita pels amants del ‘trail running’ tindrà lloc el 24 de març. Les inscripcions ja estan obertes i s’ofereixen amb descompte fins al 5 de gener.08

El parc de l’Arbreda serà el punt de sortida i arribada de la nova edició de la Bacanard Trail, la prova de ‘trail running’ que recorre la Costa Brava i que tindrà lloc el diumenge 24 de març. 

Aquest any, l’associació Bar i Muntanya, encarregada de l’organització de l’esdeveniment de la mà de l’Ajuntament de Begur, presenta dues opcions per adaptar-se a les preferències dels participants: un recorregut de 23 kilòmetres amb 1.000 metres de desnivell positiu i un altre recorregut de 13 kilòmetres amb 600 metres de desnivell positiu, que també es podrà fer caminant.

Enguany, la Bacanard Trail atorgarà premis en diferents categories: 

-1r, 2n, 3r Masculí i Femení

-1r Local Masculí i Femení

-1r Màster 40 Masculí i Femení

-1r Màster 50 Masculí i Femení

-1r Màster 60 Masculí i Femení

Les inscripcions per a aquest esdeveniment esportiu s’obren avui, 28 de desembre, i estan limitades a 150 dorsals per a la cursa de 23 km i 300 dorsals per a la cursa de 13 km. A més, hi ha una tarifa de promoció especial disponible fins al 5 de febrer. Les inscripcions estan disponibles en aquest enllaç. 


Categories: Esports