T’agradaria formar part dels horts comunitaris d’Es Sot?

24 nov 2020

Les persones interessades en disposar d’una parcel·la poden trucar al telèfon 872 214 977 o enviar un correu electrònic a l’adreça pap@begur.cat.

El projecte d’horts comunitaris d’Es Sot impulsat per l’Ajuntament de Begur segueix creixent des que es va posar en marxa l’estiu del 2019. El passat divendres 20 de novembre l’Àrea de Medi Ambient va lliurar quatre noves llicències i actualment es manté obert el període per a presentar sol·licituds per a les noves parcel·les disponibles.

Les parcel·les permeten conrear hortalisses, verdures i flors, sempre que no estiguin prohibides i sota els criteris de l’agricultura ecològica. En aquest sentit, està totalment prohibit fer ús de productes fitosanitaris i adobs químics. Així mateix, no es pot conrear el mateix producte en més d’un 50% de la superfície de la parcel·la, realitzar cap classe d’obra, aportar materials que alterin l’estètica de l’espai o la tinença o cria d’animals i bestiar. Al recinte, es disposa d’una zona on guardar els estris i les eines necessàries.

Els requisits que han de complir les persones sol·licitants són: major d’edat, estar empadronat al municipi i no tenir cap altre hort en propietat o lloguer a la comarca del Baix Empordà. A més, només es pot presentar una sol·licitud per unitat familiar.

Les persones interessades en disposar d’una parcel·la poden trucar al telèfon 872 214 977 o enviar un correu electrònic a l’adreça pap@begur.cat.


Categories: Medi Ambient