Talls d’aigua puntuals a Begur entre octubre i novembre per poder netejar i desinfectar 8 dipòsits

13 oct 2017 09:00h

L’empresa Companyia General d’Aigües de Catalunya SA comunica que té previst, de cares a la setmana vinent, iniciar la neteja i desinfecció de vuit dipòsits d’aigua del municipi. I que aquesta actuació comportarà una afectació puntual del subministrament del servei. Per això, recomana als veïns afectats que s’aprovisionin d’aigua mentre durin les feines. Es preveu que les accions, que es fan dins del pla de manteniment del servei, puguin afectat entre les 9 del matí i les 3 de la tarda.

 

Segons el calendari marcat, la primera actuació es farà dimarts vinent, 17 d’octubre, al dipòsit Begur Intermig / Begur 2, que té una capacitat de 2.000m3. Al dia següent, 18 d’octubre, la neteja es farà a dos de petits, que tenen una capacitat d’entre 250 i 200 m3. Un és el de Mas Prats Begur i l’altre, Casa de Campo. I el dijous 19, l’acció es farà al dipòsit de Begur de Dalt / Begur 3, que té una capacitat de 2.250m3.

 

La segona acció es farà el mes de novembre, començant el dia 7 amb la neteja del dipòsit d’Aiguafreda, que té una capacitat de 250m3. El dia 8 de novembre es farà una doble actuació: als dipòsits de Sa Punta i de Fornells, que tenen cadascun una capacitat de 250m3. I, finalment, el dijous 9 de novembre es netejarà el dipòsit de Sa Tuna, que també és de 250m3.

 

Des d’Aigües de Catalunya és demanen “disculpes” per “les molèsties que es puguin ocasionar”.